TAÜ ve Alman Lojistik

Konfederasyonu - BVL arasında

İş Birliği

24 Şubat 2017 tarihinde Türk-Alman Üniversitesi’nde (TAÜ) Alman Lojistik Konfederasyonu BVL İstanbul Şubesi ile TAÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü koordinasyonunda ve TAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü (TAÜ-EMK) desteğinde bir seminer gerçekleştirildi.

Arda Polat, Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Procurement Director
Fotoğraf: Gülsüm Şahan
_________________________________________________________________________________

Seminerin açılışını yapan TAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yaşanur Kayıkcı, Alman Lojistik Konfederasyonu ile birlikte düzenlenen bu ilk seminerin bir başlangıç olduğunu ve Türk-Alman işbirliğinin BVL ile birlikte üniversitelerinde daha anlam kazandığını, bu tür etkinliklerin üniversite-sanayi ilişkilerine güzel bir örnek oluşturarak TAÜ öğrencilerinin bu tür seminer ve konferanslarla bilgi ve yetkinliklerini arttırma yönünde önemli rol oynadığını belirtti.

Yrd. Doç. Yaşanur Kayıkcı, TAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı
Fotoğraf: Gülsüm Şahan

Ardından Alman Lojistik Konfederasyonu BVL İstanbul Şubesi Başkanı Sayın Arda Polat ve BVL İstanbul Temsilcisi Sayın Altay Onur tarafından;

• Tedarik Zincirinde SCOR Modeli
• Finans Sektöründe Satınalma

konularında katılımcılara bilgi verildi.

Seminer soru-cevap bölümü ile sona erdi. Seminer sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri Koordinatör Prof. Dr. Faruk Bağcı ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Aykut Kibritçioğlu tarafından takdim edildi.

Bu sayfa 10-3-2017 9:12 tarihinde güncellendi.