TAÜ’nün Bilgisi BSH’nin Birikimi

Kuruluş felsefesinde teorik ve pratik eğitimin harmanlanıp öğrenciye verilmesini kendine şiar edinen Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ), eğitim alanında Alman üniversiteleriyle yaptığı ortaklıkların yanı sıra, sanayide de Alman şirketleri başta olmak üzere, küresel ve yenilikçi şirketlerle olan iş birlikteliğini günden güne geliştirmektedir.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Sanayi ile eğitimin iç içe olması amacıyla yola çıkan Türk-Alman Üniversitesi, 28 Nisan Cuma günü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İnsan Kaynakları’nı ağırlayarak öğrencilere bir seminer verdi. Seminerde BSH’nın Türkiye başta olmak üzere dünya genelindeki profili ve amacı hakkında bilgi verildi. Akabinde stajını BSH bünyesinde gerçekleştiren öğrencilerin pratik becerilerini geliştirmenin yanında, BSH’nın da öğrencileri şirket bünyesindeki projelere dahil ederek verim sağladığından, bu nedenle de TAÜ ve öğrencilerinin BSH için büyük bir değer olduğundan söz edildi.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bu çerçevede öğrenciler, eğitimlerinde edindikleri teorik bilgilerini büyük ve köklü bir firma olan BSH’da uygulamalı olarak pekiştirebilecekleri imkanlara kavuşacak ve gelecekte de sahip oldukları mesleki bilgileri hayata geçirecek yetkinliğe sahip biçimde iş hayatlarına başlayabileceklerdir.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bu sayfa 28-7-2017 10:34 tarihinde güncellendi.