Sanayi ile Stratejik İş Birliği Olanakları Bağlamında CEO’larla Çalıştay Zirvesi

Türk-Alman Üniversitesi sanayi ile birlikteliğini geliştirmek üzere bir çalıştay düzenledi. 1 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşen buluşmada, Türk-Alman şirketlerinin CEO’larıyla ikinci kez bir araya gelindi.

(Foto: Alişen Berat ÖZEL)

Toplantıya Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat, Koordinatör Prof. Dr. İzzet Furgaç, Yrd. Doç. Dr. Mesut Çekin ve Yrd. Doç. Dr. Mete Budaklı katılırken, sanayi tarafını da Steven Young ile Umut Güvenç (Bosch), Norbert Klein (B/S/H/), Süer Sülün (Mercedes-Benz Türk), Hüseyin Geliş (Siemens) ve Hubert Braun (Bayer) temsil etti.

(Foto: Alişen Berat ÖZEL)

Yarım gün süren stratejik çalıştay kapsamında, olası iş birlikleri modelleri ile ilgili somut adımlar atıldı. Tanımlanan bu modellerin gerçekleştirilmesi ve stratejik birlikteliği geliştirmek için, uzman bir çalışma ekibinin oluşturulması yönünde karar alındı.

(Foto: Gülsüm ŞAHAN)

Bu sayfa 15-11-2017 10:22 tarihinde güncellendi.