Özel Alman Lisesi, TAÜ’yü ziyaret etti

3 Mart 2017 tarihinde Özel Alman Lisesi’nin Matematik, Bilgisayar, Fen Bilimleri ve Teknoloji Koordinatörü Bayan Hohaus ve öğretmenlerinden Bayan Grün beraberlerinde 50 öğrencileri ile Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Yrd. Doç. Dr. Mete BUDAKLI
_________________________________________________________________________________

Öğrenciler, Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonunda „Mekatronik Sistemler Mühendisliği“ Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Mete Budaklı‘nın „Termodinamik 1“ dersini dinledi.

Prof. Dr. A. İzzet FURGAÇ

Ardından TAÜ Konsorsiyumu Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç’ın Üniversitenin gelişimi ve hedefleri hakkında yaptığı sunumuna katıldılar. Prof. Furgaç, konuşmasında TAÜ’nün sunduğu uygulamalı öğrenimin Özel Alman Lisesi mezunlarına kaliteli kariyer imkânları sunduğuna da dikkat çekti.

Alman Lisesi Öğrencileri

Konuşmasının ardından, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrencilerin, Alman Lisesi mezunu olan Fen Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sibel Özenler’in eşliğinde, kampüsü gezmesi ve yemekhanede öğle yemeği yemesiyle program sona erdi.

Bu sayfa 24-5-2017 11:17 tarihinde güncellendi.