Özel Alman Lisesi, TAÜ’yü ziyaret etti

3 Mart 2017 günü Özel Alman Lisesi’nin Matematik, Bilgisayar, Fen Bilimleri ve Teknoloji Koordinatörü Hohaus ve öğretmen Grün, beraberlerinde 50 öğrenci ile Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Yrd. Doç. Dr. Mete BUDAKLI
_________________________________________________________________________________

Öğrenciler, Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda 'Mekatronik Sistemler Mühendisliği Bölümü' öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Mete Budaklı‘nın 'Termodinamik 1' dersini dinledi.

Prof. Dr. A. İzzet FURGAÇ

Ardından konuklar TAÜ Konsorsiyumu Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç’ın Üniversitenin gelişimi ve hedefleri hakkında yaptığı sunuma katıldı. Prof. Furgaç konuşmasında, TAÜ’nün sunduğu uygulamalı öğrenimin Özel Alman Lisesi mezunlarına kaliteli kariyer imkânları sunduğuna da dikkat çekti.

Alman Lisesi Öğrencileri

Furgaç konuşmasının ardından, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrencilerin, Alman Lisesi mezunu olan, Fen Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sibel Özenler’in eşliğinde kampüsü gezmesi ve yemekhanede öğle yemeği yemesiyle ziyaret sona erdi.

Bu sayfa 28-7-2017 11:35 tarihinde güncellendi.