Öğrenci Adaylarının Üniversitemize Gösterdiği İlgi Katlanarak Artıyor

Türk-Alman Üniversitesi’nin bu yılki ‘Tanıtım Günleri’ öğrenci adayları ve velileri tarafından büyük ilgi gördü. Üniversite’nin yer aldığı gerek ‘Educaturk Üniversite Tercih Fuarı’ gerekse ‘İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’ndaki stantları da ziyaretçi akınına uğradı.

Üniversitemizin bu yılki ‘Tanıtım Günleri’ 20-21 Temmuz’da Beykoz’da bulunan kampüsümüzdeki Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren ziyarete gelen öğrenci adayları ve velilere, önce Üniversite ile ilgili genel bilgiler aktarılarak kampüsümüz tanıtıldı, daha sonra eğitim görmeyi planladıkları bölümlerle ilgili ayrıntılı bilgi verildi. Çok samimi bir havada geçen görüşmelerde, mevcut bölümlerin yanı sıra bu yıl öğrenci alımına başlanan bölümlere gösterilen yoğun ilgi dikkat çekiciydi.

Rektör Prof. Dr. Halil AKKANAT öğrenci adaylarıyla sohbet ederken

Üniversitemiz ayrıca, 16-18 Temmuz günleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan ‘İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’nda ve 21-23 Temmuz günleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan ‘Educaturk Üniversite Tercih Fuar’ında yer aldı. Her iki fuarda da ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği stantlarda, öğretim görevlilerimiz öğrenci adayları ve velilerin eğitimlerimizle ilgili sorularını yanıtladı.

Öğrenci adaylarımız ve velilerimize Üniversitemize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyor, gençlerimize başarılarla dolu bir üniversite yaşamı diliyoruz.

Bu sayfa 11-9-2017 16:20 tarihinde güncellendi.