Kampüs Binalarımız Hızla Tamamlanıyor

Kampüsümüzde ilk olarak yapılan Yabancı Diller Yüksek Okulu Binası’nın inşaatına Ocak 2015'te başlanmış ve 9 aylık süre içinde tamamlanarak 2015 Eylül'de eğitim-öğretim hizmetine açılmıştır.

Rektörlük ve İdari Birimler Binası yapımı 2015 Aralık ayında başlamış olup, 2016 Aralık ayında tamamlanmıştır. 2017 Mart ayı içerisinde idari kadromuz yeni binasına taşınmıştır.

Fakülteler (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü) Binası inşaatına 2016 Temmuz ayında başlanmış olup, 2017 Eylül ayında hizmete açılması planlanmaktadır.

TOKİ 1. Etap Kapsamında “Merkezi Derslikler Binası, Mühendislik Fakültesi Binası, Kütüphane ve Yemekhane Binaları, Merkezi Laboratuvar Binası ve Misafirhane Binası” İnşaatlarına 2016 Haziran ayı itibariyle TOKİ tarafından inşaata başlanmış olup 2018 Eylül ayında eğitim-öğretim hizmetine açılması hedeflenmektedir.

2018 yılı sonunda tamamlanacak TOKİ 1. Etap binaları ve 2. etap da yer alan Yabancı Diller Yüksek Okulu Binası, Rektörlük ve İdari Birimler Binası, Fakülteler ( İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Derslikler ve Çalışma Ofisi) Binaları toplam 108.245 m² olarak gerçekleşecektir.

Bunun yanı sıra Yurt binaları için Üniversitemize tahsis edilen arazinin imar çalışmalarına başlanmış olup, 2016 yılı sonunda tamamlanması hedeflenmektedir. Konsept proje çalışmalarına 2017 yılı içinde başlanması hedeflenmektedir. Teknopark inşaatı için uygun arazi arayışları devam etmektedir.

Tasarım: Hilmi Güner

Bu sayfa 22-6-2017 11:41 tarihinde güncellendi.