JEAN MONNET Modülü INSITER'ın Resmi Web Sitesi Açıldı.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ebru Turhan ve Yrd. Doç Dr. Wulf Reiners tarafından yönetilen ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Jean Monnet Modülü "INSITER-Inside the Turkey-EU Relations" un https://insiter.tau.edu.tr/ adresli resmi web sitesi açılmıştır. INSITER'ın web sitesinde projenin misyonu ve vizyonu, aktiviteler ve etkinlikler, güncel yayınlar ve INSITER proje takımı hakkında sürekli güncellenen bilgiler yer alacaktır.

INSITER, gelecek 3 sene (2016-2019) boyunca, Türk-Alman Üniversitesi’nin Avrupa ve Uluslararası İlişkiler (MEIA) Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin ve ortak Avrupa üniversitelerinin öğrencilerinin, AB-Türkiye ilişkilerinin gelişimini etkileyen dinamikleri anlamalarını ve tartışmalarını amaçlamaktadır. Modül, bu hedefine teorik bilgilerin pratik bilgilerle sağlamlaştırılması ve AB-Türkiye diyaloğunun müzakerelere dayalı karmaşık şekillenme süreçlerinin „yerinde“ gözlemlenmesi gibi yenilikçi yöntemler aracılığı ile ulaşacaktır.

Daha fazla bilgi için:

Bu sayfa 11-9-2017 16:23 tarihinde güncellendi.