Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hayvan Refahı Ödülleri

----------------------------------

Tüm dünyada ve Türkiye’de git gide büyüyen bir talep olan hayvan refahı artık markalar tarafından ciddi biçimde ele alınmaktadır. Endüstriyel hayvancılıkta ne yazık ki milyonlarca hayvan büyük eziyetler çekmektedir ve bu durum, bazı reformların gerçekleştirilmesi zorunlu kılmaktadır.

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi olarak bu gerekli reformları belli ölçütlere bağlıyor ve bunların gerçekleştirilmesini destekliyoruz.

Aralık ayında geniş bir protokol heyeti ve medya temsilcilerinin katılımı ile verilecek Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hayvan Refahı Ödüllerine başvuru için son tarih 1 Eylül’dür.

Çeşitli kategorilerdeki ödüllerin kapsamı, şartları ve başvuru sürecine dair bilgilere aşağıdaki kısımdan ulaşabilir veya dosya olarak indirebilirsiniz.

_________________

________________

_________________

__________________

Bu sayfa 19-4-2018 14:29 tarihinde güncellendi.