ERASMUS+ “GREEN4U” projesi üniversitemiz koordinatörlüğünde başladı.

Üniversitemiz, "Green Energy Skills for Youth“ başlıklı Erasmus+ Stratejik Ortaklık Projesine koordinatör olarak katıldı. Bu projenin çıktıları ve proje faaliyetleri ile gençlerin iklim değişikliği, küresel ısınma, geri dönüşüm ve yenilenebilir enerji gibi konular üzerine farkındalıkları ve duyarlılıklarını arttırmak hedeflenmektedir. Proje, Türk-Alman Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde Türkiye, Almanya, Slovenya ve Bulgaristan’dan toplam altı ortağın katılımı ile 1 Ocak 2017 tarihinde başladı. 23-24 Ocak 2017 tarihlerinde projenin ortakları arasındaki ilk başlangıç toplantısı üniversitemiz kampüsünde yapıldı.

Proje Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmekte olup toplam 2 yıl sürecektir.

Bu sayfa 24-5-2017 11:17 tarihinde güncellendi.