Deneyimi Geleceğe Taşıyoruz!

Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Tuğrul Ansay, hukuk fakültesi öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Tuğrul ANSAY
Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN
_________________________________________________________________________________

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği söyleşide, Prof. Dr. Tuğrul Ansay öncelikle kendi tecrübelerini ve mevcut çalışmalarını konu alan bir konuşma yaptı. Bu konuşmada Uluslararası Ticaret Hukuku’nun günümüzde geldiği durum ile hukuk eğitiminde nasıl yer alması gerektiğini ele alan Prof. Ansay, ayrıca gerek öğrenci olarak gerekse öğretim üyesi olarak yurtdışında geçirdiği sürelerde edindiği deneyimlerini paylaştı.

Konferans Salonu Genel Görünüm
Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Sonrasında öğrencilerden gelen sorularla devam eden söyleşide yabancı dilin ve yurtdışında eğitim almanın hukukçular bakımından etkisinin ne olacağı, akademisyen ve avukat olarak görev yapan hukukçular arasında daha sağlıklı bir iletişim ve yardımlaşmanın nasıl mümkün olabileceği gibi konular ele alındı.

Prof. Dr. Tuğrul ANSAY
Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Program sonunda Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız ve Fakülte Koordinatörü Prof. Dr. Philip Kunig, Prof. Dr. Tuğrul Ansay’a teşekkür belgesi takdim ettiler.

Prof. Dr. Tuğrul ANSAY, Prof. Dr. Philip KUNIG, Prof. Dr. Ali Kemal YILDIZ

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bu sayfa 10-4-2017 17:06 tarihinde güncellendi.