Alman Meclisi Parlamentolararası Dostluk Grubu TAÜ'yü Ziyaret Etti

Federal Almanya Meclisi Türk-Alman Parlamentolararası Dostluk Grubu 06 Şubat tarihinde TAÜ'yü ziyaret etti. Michelle Müntefering (SPD), Dr. Dorothee Schlegel (SPD), Dr. Andreas Nick (CDU/CSU), Ekin Deligöz (BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN),  Özcan Mutlu (BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN)  ve Azize Tank (DIE LINKE) gibi isimlerin yer aldığı grup, TAÜ yetkilileriyle istişarelerde bulunarak, Türk-Alman Üniversitesi'nin eğitim-öğretimi ve planlamalar hakkında bilgilendirildi. Toplantıya üniversite yönetiminin yanı sıra lisans öğrencilerimiz de katıldı ve Alman milletvekilleri ile deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşma imkanı buldular.

Görüşmeler, üniversitemizin devam etmekte olan kampüs inşaatını gezerek sona erdi.

Bu sayfa 24-2-2017 15:44 tarihinde güncellendi.