Türkçe ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Uzaktan Eğitim Duyurusu

TÜRKÇE II İLE ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II

DERSLERİNİ ALAN

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

Türk Alman Üniversitesi’nde Türkçe ile Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersleri uzaktan eğitim yoluyla verilmektedir. 2019 bahar yarıyılında TUR002 kodlu Türkçe II dersi ile AIT002 kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II dersi Anadolum E-Kampüs sistemi üzerinden yürütülecektir. Sisteme https://ekampus.anadolu.edu.tr/ internet adresinden ulaşılmaktadır. Dersleri seçmeyen öğrenciler sisteme giriş yapamazlar. Dersi alanlar Anadolum E-Kampüs sisteminde “Giriş Yap: Diğer” butonuna tıkladıktan sonra hem “Kullanıcı Adı” bölümüne hem de “Şifre” bölümüne TC kimlik numaralarını yazarak ders materyallerinin olduğu bölüme giriş yapabileceklerdir. Öğrencilerimiz bu adresten derslerle ilgili video, pdf ders kitabı, etkinlik, yaprak test ve çözümlü sorulara erişebileceklerdir.

Sınavlar diğer derslerde olduğu gibi üniversitemiz tarafından akademik takvimde belirlenen zamanlarda uygulanacak ve tarihleri fakülteler tarafından sınav dönemlerinde ilan edilecektir. Değerlendirme ara sınav (vize) puanının %40’ı, final puanının %60’ı toplanarak yapılacaktır. Bu dersler uzaktan eğitim yoluyla verileceği için programda görülen saatlerde sınıfta dersler yapılmayacaktır. Dersler konusunda, bilgilendirme üniversitenin verdiği mail adreslerinden yapılacağı için söz konusu e-postalar aktif tutulmalıdır. Öğrencilerimizin dikkatine sunulur.

Bu sayfa 13-3-2019 10:19 tarihinde güncellendi.