Öğretim Elemanı (Uzman) İlanı (17.05.2017)

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ÖĞRETİM ELEMANI İLANI

İLAN TARİHİ                        : 17.05.2017

SON BAŞVURU TARİHİ        : 02.06.2017 (mesai saati bitimine kadar)

ÖN DEĞERLENDİRME         : 07.06.2017

SINAVA GİRİŞ TARİHİ          : 12.06.2017

SONUÇ AÇIKLAMA              : 15.06.2017

BİRİMİ

KADRO ÜNVANI

ADET

NİTELİK

Rektörlük

Uzman

1

(Mühendislik Fakültesi’nde görevlendirilmek üzere) Mekatronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği,  Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olup belgelendirmek kaydıyla tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası PLC Programlama ve Otomasyon alanında en az 1 yıl  tecrübe sahibi olmak veya belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası PLC Programlama ve Otomasyon alanında  en az 3 yıl tecrübe sahibi olmak.

-Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun 33/b maddesi ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca açıktan veya yeniden atama yoluyla Uzman alınacaktır.

-Adayların 657 Sayılı Kanunun 48.maddesindeki şartları taşıması gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

1-Başvuru Formu

2-Özgeçmiş

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4-Öğrenim Belgeleri ve transkript

5-Yabancı ülkelerden alınmış diplomaların denklik belgeleri

6-Yabancı Dil Belgesi (Almanca)

7-Ales Belgesi

8-2 adet fotoğraf

9-Erkek Adayların askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduklarını gösterir belge

10-Niteliklerde belirtilen deneyim belgesi mezuniyetten sonraki döneme ait olmalıdır.

-Müracaatlar şahsen, internet veya posta yoluyla Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü Mühendislik Fakültesi Şahinkaya Caddesi No:86 - 34820 Beykoz/İSTANBUL adresine yapılabilecektir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

-Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin fotokopilerinin gönderilmesi yeterli olup, sınava çağrılanların evrak asıllarını veya onaylı suretlerini sınavdan önce ibraz etmeleri gerekmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Mühendislik Fakültesi :  Fakülteler Binası Şahinkaya Caddesi No:86           34820    -  Beykoz/İSTANBUL

muhendislik@tau.edu.tr                         0216 333 31 09 - 0216 333 35 31

Bu sayfa 17-5-2017 14:25 tarihinde güncellendi.