Açıklamalar:

1. Bu hareketlilikler için hibelendirme 2017-1-TR01-KA103-037862 numaralı Erasmus+ projesi çerçevesinde yapılacaktır.

2. ASİL ADAYLAR: ASİL olarak belirlenen öğrenciler, Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde 2018/2019 Akademik Yılı Güz dönemi gerçekleştirecekleri öğrenimleri için hibe almaya hak kazanmışlardır.

3. YEDEK ADAYLAR: YEDEK olarak belirlenen öğrenciler, hibesiz olarak programdan faydalanabileceklerdir. ASİL olarak belirlenen öğrencilerin hibe hakkından feragat ederek programa katılmaktan vazgeçmeleri halinde sıralamaya göre YEDEK olarak belirlenen öğrenci hibeli olarak partner üniversitede öğrenim görecektir.

4. Yüksek Lisans Öğrencileri: Asil olarak belirlenen yüksek lisans öğrencileri, tez çalışmaları için hareketliliğe katılacaklar ve partner üniversitelerden gelecek onay üzerine 3 ay boyunca hibelendirileceklerdir.

Bu sayfa en son 6-4-2018 13:01 tarihinde güncellenmiştir.