Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde, Türk-Alman Üniversitesi’nde öğrenim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için başvuru süreciyle ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Bu hareketlilikler 2018/2019 Akademik Yılı Güz döneminde gerçekleştirilecek faaliyetleri kapsamaktadır ve belirtilen dönem dışındaki hareketlilikler bu ilan dahilinde değerlendirilmeyecektir.

Başvuru ilanına ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru Tarihleri:

·         Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başlangıç Tarihi: 26.02.2018

·         Son Başvuru Tarihi: 16.03.2018 (16:30’a kadar)

Başvuru için Gerekli Belgeler:

1.      Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Formu

2.      Güncel ve onaylı Not Dökümü

3.      2 adet Fotoğraf (1 adet fotoğraf başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

4.      Almanca/İngilizce Dil Yeterlilik Belgesi onaylı örneği

5.      Nüfus cüzdanı fotokopisi

6.      Özgeçmiş (Europass CV şablonu kullanılması tavsiye edilir.) https://europass.cedefop.europa.eu/tr/documents/curriculum-vitae.

7.      Öğrenim görülecek yabancı dilde (Almanca/İngilizce) yazılmış Niyet Mektubu

Başvuru Koşulları:

·         Lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin kümülatif akademik not ortalamasının 2.20/4.00 olması,

·         Yüksek lisans ve doktora düzeyinde öğrenin gören öğrencilerin kümülatif akademik not ortalamasının 2.50/4.00 olması,

·         Yeterli ECTS kredi yükü olması (bir yarıyıl için 30 ECTS kredisine denk olan programı takip etmek üzere yurt dışında öğrenim görebilmek)

Önemli Hatırlatma: TAÜ lisans programlarının 1. sınıfında öğrenim gören öğrenciler 2018/2019 Akademik Yılı Güz döneminde Erasmus+ hareketliliğinden faydalanamazlar.

Başvurularla ilgili sorularınız için erasmus@tau.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Bu sayfa en son 26-2-2018 16:15 tarihinde güncellenmiştir.