Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği

2018/2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Hareketliliği için Başvuru Süreci

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde, Türk-Alman Üniversitesi’nde öğrenim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için başvuru süreciyle ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Bu hareketlilikler 2018/2019 Akademik Yılı Güz döneminde gerçekleştirilecek faaliyetleri kapsamaktadır.

Başvuru Tarihleri:

·         Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başlangıç Tarihi: 26.02.2018

·         Son Başvuru Tarihi: 16.03.2018 (16:30’a kadar)

Başvuru Koşulları:

·         Lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin kümülatif akademik not ortalamasının 2.20/4.00 olması,

·         Yüksek lisans ve doktora düzeyinde öğrenin gören öğrencilerin kümülatif akademik not ortalamasının 2.50/4.00 olması,

·         Yeterli ECTS kredi yükü olması (bir yarıyıl için 30 ECTS kredisine denk olan programı takip etmek üzere yurt dışında öğrenim görebilmek)

Başvuru için Gerekli Belgeler:

1.       Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Formu

2.       Güncel ve onaylı Not Dökümü

3.       2 adet Fotoğraf (1 adet fotoğraf başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

4.       Almanca/İngilizce Dil Yeterlilik Belgesi onaylı örneği

5.       Nüfus cüzdanı fotokopisi

6.       Özgeçmiş (Europass CV şablonu kullanılması tavsiye edilir.)

7.       Öğrenim görülecek yabancı dilde (Almanca/İngilizce) yazılmış Niyet Mektubu

Başvuru belgeleri için: http://www.tau.edu.tr/akademik/uluslararasi_iliskiler/gidenogrenci/formlar

Partner Üniversite bilgileri ve hibeli/hibesiz kontenjanlar başvuruların resmi olarak başladığı tarihte ilan edilecektir.

Erasmus+ Süreç Takvimine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bu sayfa en son 7-2-2018 13:58 tarihinde güncellenmiştir.