2017- ÖSYS EK YERLEŞTİRME İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT DUYURUSU

2017- ÖSYS Ek Yerleştirme ile Üniversitemiz Programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt için gerekli belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na şahsen  başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt Tarihleri

13 – 19 Eylül 2017

Kayıt Adresi

Türk-Alman Üniversitesi

Öğrenci İşleri Kayıt Bürosu - Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Kat: 1, No: 132

Şahinkaya Cad. 86-34820 Beykoz / İSTANBUL

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1)     ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi,

2)     Ortaöğretim kurumundan alınan diplomanın aslı (Belgenin aslı görüldükten sonra fotokopisi ile kayıt yapılacaktır.),

3)     2 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

4)     Milli Savunma Bakanlığı sorgulama sistemince askerlik şubesine yönlendirilen adaylar için son durum belgesi,

5)    Almanca Hazırlık Sınıfından Muaf olmak isteyen adaylar için; http://www.tau.edu.tr/yabanci_diller_yuksekokulu/muafiyet_saglayan_dil_belgeleri adresinde belirtilen dil belgelerinden biri.

Yabancı dil belgesi bulunmayan adayın Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda kayıt işlemlerini tamamladığı tarihte Yabancı Diller Yüksekokulu’na başvurması gerekmektedir.

• ÖSYS Kılavuzlarında yer alan yükseköğretim programlarında aynı anda örgün iki lisans programına kayıt yaptırılamaz. Bu nedenle Üniversitemize kayıt yaptırılabilmesi için; örgün lisans programına kayıtlı adayların kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan kayıt sildirmeleri gerekmektedir.
  • Kayıt için adayın şahsen ya da kanuni temsilcisinin başvurması gerekmektedir.
  • Eksik belge ile ve posta yoluyla kayıt yapılmayacaktır.
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Bu sayfa en son 13-9-2017 13:32 tarihinde güncellenmiştir.