2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DERS KAYITLARI

2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı lisans öğrencilerinin ders kayıt işlemleri ile ilgili önemli tarihler aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Ders Kayıtları - Danışman Onayı (1. Sınıf öğrencileri hariç)

05-09 Eylül 2016

Derslerin Başlangıcı

19 Eylül 2016

Ders Ekle / Sil - Danışman Onayı (1. Sınıf öğrencileri dahil)

19-23 Eylül 2016

Mazeretli Kayıt Yenilemenin Son Günü

10 Ekim 2016

05-09 Eylül 2016 tarih aralığında  https://unisis.tau.edu.tr/ adresine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılması, “menü/öğrenci sistemi/öğrenci bilgi ekranı” seçilerek “Ders Seçimi-Kayıt Yenileme” sekmesi tıklanarak ders kayıt işlemi yapılmalıdır.

Ders kayıt sürecinin sorunsuz ve doğru işleyebilmesi için eğitim-öğretim yönetmeliğimizle hüküm altına alınan ders alma kuralları kapsamında ders seçimi yapılmalıdır.

· Ders kayıt haftasında ders seçimi yapan öğrencinin kaydının tamamlanabilmesi için 09 Eylül 2016 Cuma günü saat 23:59’a kadar ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ üzerinden ÖĞRENCİNİN DANIŞMANI TARAFINDAN ONAY VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

·  Birinci sınıf öğrencilerinin birinci yarıyıl programında yer alan zorunlu derslere kayıtları Öğrenci Bilgi Sisteminde otomatik yapılacaktır.

·  ÖĞRENCİLER EKLE-SİL HAFTASINDAN SONRA DERS KAYITLANMA RAPORUNU ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ’NDEN ALARAK KONTROL ETMELİ ve İMZALAMALIDIR.

·  ÖĞRENCİ DERS KAYITLANMA RAPORUNU DANIŞMANINA ONAYLATTIRMALIDIR.

·  KENDİ VE DANIŞMANI TARAFINDAN ONAYLANAN DERS KAYITLANMA RAPORUNU 26 EYLÜL 2016 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİNE TESLİM ETMELİDİR.

·  DERS KAYITLANMA RAPORU TESLİM EDİLMEDİĞİ DURUMDA DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ DOĞABİLECEK SORUNLARDA TÜM SORUMLULUK ÖĞRENCİYE AİTTİR.

Bu sayfa en son 2-9-2016 16:44 tarihinde güncellenmiştir.